Rychnovští fotbalisté přivítali na svém trávníku lídra soutěže z Kuklen, kterému byli, zejména po změně stran, vyrovnaným soupeřem.
Dobruška přivezla cenný bod z Kratonoh. Svěřencům trenéra Bohuslava Jakoubka se podařilo třikrát skórovat, ale v penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo k domácímu favoritovi.

Rychnov – Olympia HK 1:2
Martin Kameník, trenér FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: „Podali jsme statečný výkon zejména ve druhém poločase. Favorit z Olympie potvrdil svoji kvalitu. Přál bych si do druhé poloviny soutěže více takových zápasů."
František Bárta ml., vedoucí mužstva FC Olympia Hradec Králové: „Po slibně odehraném prvním poločasu, ve kterém jsme se ujali dvougólového vedení, jsme se bohužel v průběhu druhého poločasu nedokázali znovu prosadit. Naopak soupeř po vstřelené brance zvýšil nasazení a na konci zápasu jsme se báli o výsledek. Stínem utkání bylo zranění Tomáše Raka, kterému přejeme brzké uzdravení."

Kratonohy – Dobruška 3:3
P. K. 5:4
Martin Nun, trenér TJ Sokol Kratonohy: „Na zápase se podepsala účast některých jedinců na pátečním majálese. Do třicáté minuty jsme byli horším mužstvem. Po vstřelení branky na 1:2 jsme převzali iniciativu a určovali tempo hry. Hosté pětkrát ohrozili naši branku a třikrát skórovali. Penalty jsme opět zvládli."
Bohuslav Jakoubek, trenér TJ Dobruška: „Dokázali jsme vstřelit tři branky na hřišti velmi silného soupeře. Díky velké bojovnosti a disciplinovanosti celého týmu se nám podařilo eliminovat herní kvalitu domácích a vezeme si z Kratonoh cenný bod. Škoda jen, že v penaltovém rozstřelu nám štěstí nepřálo a 4:5 jsme prohráli."