Fotbalisté SK Týniště nad Orlicí se vrátili ze hřiště favorizované Třebše bez bodů a navíc přišli o vyloučeného Jana Winklera, který si oslavu osmnáctin určitě představoval jinak.

Příští zápas sehrají svěřenci kouče Petra Silbernágla na domácí půdě, když v neděli 9. dubna od 16.30 hodin přivítají na atletickém stadionu Nepolisy.

Třebeš - Týniště n. O. 4:1

Fakta – branky: 11. a 70. Kincl, 25. Černý, 87. Sobotka – 53. Pokorný. Rozhodčí: Matěj Novotný (Nový Bydžov). ŽK: 1:5. ČK: 0:1 (66. Jan Winkler). Diváci: 150. Poločas: 2:0. Sestava Týniště nad Orlicí: Koncz – Hladík, Pokorný, Horák, Marek Winkler – Forejtek, Matoušek, Mládek, Jan Winkler – Fidra, Voda (50. Ráček).

Lukáš Ráček, vedoucí mužstva SK Týniště nad Orlicí: „Po prvním poločase jsme prohrávali 2:0 s fotbalovějším soupeřem. Když jsme po přestávce snížili na 2:1, mysleli jsme, že nastal obrat. Bohužel jsme se nechali zbytečně vyloučit. Pak už nás soupeř přehrál a dotáhl zápas do vítězného konce. Je zajímavé, že v Třebši nejdříve rozhlas ohlásí, kdo ve skrumáži obdržel žlutou kartu a také, že už má druhou v zápase a měl by být vyloučený, pak teprve hlavní rozhodčí udělí žlutou kartu a hráče vyloučí. Po fotbalové stránce je Třebeš jasný aspirant na postup a ten mu také přejeme."