Start se blíží!

Úvodní soutěžní kupon podzimní Tip ligy vyjde na stránkách Deníku už v pondělí 6. srpna.


Fotbalová Tip liga začíná úvodním kolem o víkendu 11. a 12. srpna. Kupon se zápasy pro první dějství se objeví na stránkách našich novin již v pondělí 6. srpna. Nejlepší hráče budeme znát po 14. kole, jež je programu 10. a 11. listopadu.

Trojice nejlepších sázkařů celkového pořadí v každém regionu se může těšit na ceny od Elektro Berry. Vítěz obdrží holicí strojek Philips, druhý digitální rádio Grundig a třetí rychlovarnou konvici ETA. Na čtvrtého hráče v konečném pořadí podzimní Tip ligy čeká sud od pivovaru Rychtář. Odměněni budou i tipující na pátém až desátém místě. Každý z výherců získá kromě jiných odměn i pamětní sklenici s logem soutěže.

Kromě nejlepší desítky bude opět vyhlašován nejúspěšnější soutěžící v každém kole. Vítěz obdrží pamětní tričko s logem Tip ligy a dárkové balení od pivovaru Rychtář.

Kupon obsahuje deset zápasů, které se hrají o následujícím víkendu. Tipující u každého z nich napíše 0, 1 nebo 2, podle toho, jak odhaduje výsledek utkání v základní hrací době (1= vítězství domácích, 0= remíza, 2= vítězství hostů). Dvojtipy jsou nepřípustné. U vybraného zápasu hráči vyplní poločas a konečný výsledek Správné trefy, která rozhoduje při určování vítěze kola či stanovování pořadí při rovnosti bodů.

První hlasování pouze na kuponu! Pokud hráč tipuje poprvé, napíše do kolonky pro identifikační číslo velké písmeno N a vyplní jen své číselné heslo a ostatní údaje. Heslo si hráč určí sám při vstupu do hry jako kombinaci libovolných čtyř číslic, například 0135. Startovní číslo hráči přiděluje při vstupu do soutěže redakce.

Každou středu otiskneme pořadí všech soutěžících. V tomto seznamu zjistí nový hráč své startovní číslo, které v dalším průběhu hry vpisuje do kuponu, do SMS zpráv nebo při hlasování na internetu. Startovní číslo a heslo fungují při hlasování SMS zprávou nebo při internetovém hlasování na stránkách www.denik.cz jako přístupový kód konkrétního hráče. Pravidla pro hlasování SMS zprávou včas uveřejníme.

 

Sběrná místa a uzávěrka kol

Rychnovsko/ Na jiném místě této strany přinášíme informace o startu podzimní části pravidelné sázkařské soutěže našeho deníku Tip liga. Zde přinášíme adresy sběrných míst se schránkami pro vhazování soutěžních kuponů:
1. redakce Rychnovského deníku v ulici Komenského č. p. 43 v Rychnově nad Kněžnou, 2. Čestická hospoda v Česticích, 3. restaurace U splávku v ulici V Sitinách 129 v Týništi n. O., 4. prodejna RM–Sport v Kostelní ulici v Dobrušce, 5. nově: restaurace Sport na zimním stadionu v Opočně jednáme, 6. jednáme o novém sběrném místě v Kostelci n. O., 7. kupon lze také zaslat poštou na adresu: Rychnovský deník, Komenského 43, Rychnov n. K. 516 01.
Uzávěrka pro vhození kuponů do sběrných schránek je každý čtvrtek v 15 hodin. Výjimkou je sběrná schránka v redakci Rychnovského deníku (do pátku 16 hodin). Tipovat pomocí SMS zpráv z mobilního telefonu nebo na internetu je možné až do pátku do 16 hodin. U soutěžních kuponů zaslaných poštou rozhoduje razítko odeslání (nejpozdější páteční).