Vaše mužstvo se v utkání ujalo vedení, soupeř však po přestávce průběh dokonale otočil a odvezl si nakonec tři body. Co se stalo?Asi jsme si mysleli, že to přijde samo, že se hosté porazí sami. Bohužel, přestali jsme běhat, neudrželi jsme balón, jen jsme to zkrátka odkopávali a bránili. A také je škoda, že jsme za stavu 1:0 nevyužili alespoň tři slibné příležitosti. A to rozhodlo o výsledku.

První jarní domácí prohra je nepříjemná. Jak velká je to komplikace v boji o záchranu?
Samozřejmě obrovská. Nevíme, kolik týmů bude nakonec z přeboru sestupovat. Důležitou roli budou hrát výsledky dalších ohrožených týmů. Ale pokud nebudeme sami vyhrávat, je jedno, jak hráli ostatní. Musíme zkrátka vyhrávat a nebýt v tabulce poslední.

V příštím kole se Týniště představí na trávníku lídra v Kratonohách, který má ve svém středu několik exligových fotbalistů. Přestože jsou domácí favoritem, určitě tam nepojedete odevzdaně, že?
Můžeme tam jenom překvapit. Musíme hrát zodpovědně, zezadu, jako dnes v prvním poločase a třeba nám nějaký brejk vyjde. A když už si vypracujeme šanci, musíme ji proměnit. Myslím, že dnes jsme nebyli horším týmem, při kombinaci jsme byli dokonce lepší. Fotbal se však hraje na góly. Miloslav Hlavatý

Fotogalerii z fotbalového utkání Týniště n. O. – Vysoká n. L. najdete na internetové adrese:
rychnovsky.denik.cz/vysoka