Krajský přebor
dohrávka 16. kola

Rychnov – Kostelec 0:1
Jan Čermák, trenér FC Rychnov nad Kněžnou: „Dnes opět platilo několik fotbalových pravd. To, že fotbal nemá logiku – to už známe a Kostelečtí to potvrdili – „první" střelou v 90. minutě. To, že musíme trefovat to zařízení – tak to je jasné, ale bohužel ani penaltu neproměníme. To, že derby nevyhrává favorit – dle jarních výsledků jsme asi byli favority. A určitě bych našel i další přirovnání vystihující obraz hry a vývoj zápasu. Bohužel nebo bohudík se fotbal hraje na góly. Takže „Co tě nezabije, to tě posílí". Musíme jet dále, milujeme drama."

Pavel Krupka, trenér FK Kostelec nad Orlicí: „Domácí měli v prvním poločase více ze hry, ale až na dva závary po rozích byli v zakončení zcela neškodní. Druhý poločas byl vyrovnaný, největší šanci jsme měli my, kdy šel Brandejs sám na branku, ale bohužel neproměnil. Penaltu dvě minuty před koncem nebudu vůbec komentovat. Bojovný zápas rozhodl v poslední minutě nádhernou střelou náš hrdina „Brendy" a my můžeme slavit. Chápu hodnocení domácích, ale nesouhlasím s ním."

Pohár hejtmana – čtvrtfinále

Solnice – Náchod 1:6
Fakta – branky: 88. Mertlík – 44. Moravec, 48., 51., 60. a 90. Malý, 50. Petr. Rozhodčí: Martínek. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 0:1. Solnice: Švorc – Gajda, M. Rýznar, Hartman, Vrba (59. Olejarz) – T. Rýznar (82. Baudyš), Mertlík, T. Kubec (46. Bocek), J. Kubec – Tomeš, Schod. Náchod: Baláž (69. Hladík) – Moravec, Hable, Kábrt, T. Vejprava (69. J. Vejprava) – Simon (46. Pípek), Říha (58. Vaněček), Brich, Malý – Rompotl, Petr.
Martin Kadavý, trenér SK Solnice: „Udatně bojující torzo našeho týmu dokázalo favorita trápit 44 minut. Vytvořili jsme si i tři možnosti ke vstřelení branky, ale Tomešovi nebylo souzeno je proměnit. Do šatny hosté vstřelili šťastný gól. I přes jasnou převahu hostí jsme nakonec dokázali vstřelit po krásné akci alespoň „gól útěchy". Utkání nekazili naši fanoušci, ale zvěř nájemných dělníků z místní ubytovny, kteří se bohužel vypotáceli z putyky a bavili se do výše svého IQ."
Michal Malý, vedoucí mužstva FK Náchod: „Utkání s jednoznačným výsledkem, ale fotbal, hlavně v prvním poločase, plakal. Po změně stran a rozestavení se náš pohyb zlepšil a utkání se zlomilo mezi 48. – 51. minutou, kdy jsme střelili tři rychlé góly. Škoda, že atmosféru tohoto poklidného utkání rušili „fanoušci", kteří asi nepřišli sledovat fotbal." ⋌(dr)