Druhé přišlo v pátek v podvečer. Záložník naskočil za nový tým do zápasu s Vyšehradem do druhé půle. Vítkovice v tu chvíli prohrávaly. Zorvan však donutil zadáka Václava Pardubského, aby si srazil míč do vlastní brány, a bylo vyrovnáno. Vítkovice pak soka zlomily.

Fotbalová FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA: FC Hradec Králové - FC MAS Táborsko.
Kauza Zorvan: Je to trest?

Poražený týdne v Královéhradeckém kraji: Votroci přišli o výhru těsně před koncem

Čekání na vítězství trvá. Hradečtí fotbalisté v letošním ročníku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY neuspěli za tři body ani napotřetí. Na hřišti nováčka z Líšně pouze remizovali 3:3 a tísní se v samém podpalubí tabulky. Vyrovnávací gól inkasovali v 86. minutě. Rozlobený byl zákonitě trenér Zdenko Frťala i záložník Adam Vlkanova, jedna ze stěžejních opor. ,,Měli jsme vyhrát 3:0. Ke všemu jsme třikrát vedli, ale pokaždé nechali soupeře srovnat. Je to neodpustitelné. Tohle se stávat nesmí,“ láteřil po zápase.

Ilustrační foto.
Po divočině už třetí ztráta

Komentář Jiřího Fejgla: Bundesliga je výš. Kde je Koubkův strop?

Nedělá špatně? Vždyť Augsburg není zrovna jméno z největších. V Rennes hrál Evropskou ligu, vyhrál Francouzský pohár. Přestup fotbalového brankáře Tomáše Koubka, chlapa s kořeny ve východních Čechách, vyvolal otázky.
Oprávněné. Logické.
Jenže také odpověď je jednoduchá, stejně jako dotaz. Koubek dělá dobře. Důvodů je několik.
Zaprvé: Francouzská liga sice patří mezi TOP 5 soutěží v Evropě (a tudíž i na světě), ale Bundesliga patři mezi TOP 3 společně s anglickou a španělskou ligou. Zadruhé: Koubek jde do Augsburgu jako extra drahá posila, navíc z Francie, tudíž jeho plat bude v jiných sférách, než když přestupoval ze Sparty do Rennes. Zatřetí: V týmu je silná česká stopa, Jan Morávek patří mezi klubové držáky. Začtvrté: Když Koubek prorazí po Francii i v Německu, posune se ještě výš. A o to jde. Teď se pozná, kde je jeho strop.

Český fotbalový brankář Tomáš Koubek.
Koubek jde dál. Jako Čech. Němci zaplatí 200 milionů