Richard Jukl, generální ředitel FC Hradec Králové: „Pojedu na první zápas s Ruskem, pak už ne, protože jsme se jako klub snažili sehnat lístky našim obchodním partnerům. Ostatní zápasy budu sledovat doma u televize, potřebuji mít  na takto významná utkání klid a užít si je. Proto nejsem příznivec hromadného fandění v hospodách a barech. Letos budu šampionát sledovat o to nervózněji, jelikož v základní sestavě bude Václav Pilař. Pro náš klub je to třešnička na dortu."

Jan Kotouček, předseda fanklubu Votroci 2000:  „Společně s mými kamarády z fotbalového prostředí jedeme na zápas s Řeckem. Vzhledem k tomu, že jsem ve Wroclawi na fotbale byl, vím, jakou mají polští fanoušci mentalitu. Strach naši příznivci mohou mít oprávněně a reálně. Češi jsou švejkové a na nějakou agresi nebudou reagovat, z vlastní zkušenosti vím, že se nic nesemele."

Jindřich Vedlich, náměstek primátora Hradce Králové: „Naši reprezentaci pojedu se svým synem podpořit na jeden zápas přímo do polské Wroclawi. Zbylé zápasy budu sledovat buď doma u televize nebo v mé oblíbené hospůdce s přáteli. Co se týče umístění, tak určitě můžeme překvapit.  Tým je velmi dobře vyvážen a hráči mohou prodat zkušenosti, které získali v naší lize, ale hlavně v prestižních zahraničních ligách."

Martin Růžička, brankář HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: „Přemýšlím, že bych na Euro vyrazil, ale zatím tomu nechávám volný průběh. Uvidím, jak to bude s časem, máme teď letní přípravu. Spíš by mě lákal zápas Německa s Holandskem nebo se Španělskem, kdyby to dopadlo. O tom, kde budu koukat na zápasy naší reprezentace, jsem zatím nepřemýšlel. Klidně se může  stát, že budu sledovat každé utkání někde jinde."