Jediný gól z kopačky domácího Davida Petrů rozhodl šlágr kola nejvyšší krajské fotbalové soutěže v Červeném Kostelci. Hosté z Kostelce nad Orlicí sehráli na půdě lídra vyrovnanou partii a o body je připravil inkasovaný gól v 83. minutě utkání.

Rychnovští se v duelu s Vysokou ujali vedení gólem Stanislava Pohla, ale hosté po přestávce vyrovnali na konečných 1:1. Na řadu tak přišli pokutové kopy, v nichž se po dlouhé době radovali svěřenci trenéra Jana Čermáka.

Dobruška se vrátila z Orlické Kotliny s třígólovou prohrou, ale průběh utkání výsledku neodpovídal.

Rychnov – Vysoká 1:1
P. K. 4:3

Jan Čermák, trenér FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: „Dnes jsme odehráli zápas s velmi kvalitním týmem a splnili jsme si sen. Vyhráli jsme na penalty. Každý další zápas pro nás bude náročnější, protože sami od sebe budeme chtít úspěch. Musíme si to srovnat v hlavách a dále pracovat. Některé věci dnes zdaleka nebyly ideální a soupeř nás mohl potrestat. Pochválit musím vedle soupeře za kvalitní a nestranný výkon i sudí. Co na závěr, snad jen citaci: Děkujeme všem, co nám přáli i těm co nám nepřáli, bez nich bychom nebyli tam, kde jsme."

Č. Kostelec – Kostelec 1:0
Pavel Krupka, trenér FK Kostelec nad Orlicí: „I přes porážku musím dnes svým hráčům poděkovat. Myslím, že jsme odehráli dobré utkání a domácím jsme byli až na úvodních patnáct minut druhého poločasu vyrovnaným soupeřem. Utkání by, myslím, slušela remíza."

Slavia Hradec – Dobruška 3:0

Zdeněk Zounar, vedoucí mužstva SK Dobruška: „Úvod utkání byl bez šancí a na domácích bylo vidět, že nejsou dopředu úplně ok. A tak nám zavařil „náš" Michal Dostál, který v 25. minutě připravil první gól. Před přestávkou nám nebyl uznán gól pro údajný ofsajd a z protiútoku jsme dostali druhou branku. Ve druhém poločase snaha o vyrovnání nevyšla a v závěru domácí z penalty pečetili výsledek. Děkuji v