Hřídel načíná další kapitolu trenérské kariéry. Do České Lípy získal možná klíčového parťáka:hrajícího asistenta mu tam bude dělat Jiří Štajne, ikona Liberce a bývalý reprezentant se zkušenostmi z Německa.

„Ano, jsem hráčem Arsenalu. Už v létě jsme se o té možnosti bavili, nakonec jsme si řekli, že se sejdeme po podzimu a uvidíme. Teď už je vše hotové,“ přiblížil okolnosti přesunu z Chrastavy do České Lípy Jiří Štajner, který zároveň dodal: „Do Arsenalu mě táhl mladý kádr a skvělé podmínky, které klub má. Můj cíl je jasný. Chci pomoci České Lípě udržet divizi a udělám pro to všechno,“ dodal Štajner.

Štajner zná Hřídela právě z angažmá pod Ještědem. Tehdy na přelomu tisíciletí patřili Severočeši k nejlepším klubům v Česku a sbírali také evropské pohárové úspěchy. Hřídel už jako asistent Ladislava Škorpila, Štajner jako hlavní star týmu.

Zajímavost? Hřídel si polepší: k trénování sse vrací po půlroce, naposledy vedl Tuchlovice v krajském přeboru. Pak měl osobní potíže, pobýval v nemocnici. Podle informací Deníku mu pomohla dcera, to ona stojí za jeho návratem na Liberecko.

15. března Česká Lípa přivítá "jeho" Kladno, to bude zajímavý souboj.