Bohatý zápasový program je připraven na poslední zářijový víkend pro fotbalové fanoušky.

V Královéhradeckém kraji odstartoval již v sobotu dopoledne zápasy ČFL a divize C. Domácího prostředí využila hradecká rezerva, ale i fotbalisté Chlumce nad Cidlinou a Dvora Králové nad Labem.

Vše vygraduje v neděli večer ligovým soubojem hradeckých votroků na Slavii.

Podkrkonošské kluby (Dvůr a Trutnov) čeká ve Fortuna Divizi C další náročný víkend.
Fotbalový víkend startuje již v sobotu dopoledne. Divizní Dvůr přivítá Kolín

Česká fotbalová liga – Do Chlumce nad Cidlinou v sobotu přijedou Přepeře, tedy tým, který ve středu statečně vzdoroval prvoligovému Jablonci nad Nisou a v MOL Cupu favoritovi podlehl nejtěsnějším možným výsledkem 0:1. Také rezerva votroků hraje doma, ve stejném čase přivítá nevyzpytatelný celek Zbuzan.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

Fortuna Divize C – Netradičně v sobotu od 10.15 hrají domácí zápas fotbalisté Dvora Králové nad Labem. Na jejich hřišti se představí druhý tým tabulky Kolín a svěřenci trenéra Jiřího Kuneše by rádi navázali na cenný zisk ze hřiště Benátek nad Jizerou (1:1). Odpoledne pak vyběhnou na zelený pažit i největší rivalové Dvora. Náchod hraje od 15.30 doma s Libiší, Trutnov se představí v Horkách nad Jizerou.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

Krajský přebor – V nejvyšší krajské soutěži se jako šlágr kola jeví sobotní bitva mezi Libčany a Policí nad Metují. Těžko zde hledat favorita. Hned sedm utkání se hraje v sobotu, na neděli „zbývá“ pouze duel lídra tabulky z Nového Bydžova, na jeho hřiště v roli papírového outsidera dorazí Vrchlabí.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

I. A třída – Tak jako v přeboru Nový Bydžov, i v I. A třídě si jedno mužstvo drží stoprocentní bodovou bilanci. Jsou jím fotbalisté Solnice, kteří dosud vyhráli všech osm utkání. Nyní je čeká pikantní souboj s Lokomotivou Hradec Králové a hrát se bude v neděli od 15.30. Už v sobotu budou ve hře druhé Nové Město nad Metují či třetí Týniště nad Orlicí.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

I. B třída, skupina A – Zápasový program A skupiny I. B třídy odstartuje v sobotu ve 12.30 v Bílé Třemešné. Kocbeřská Jiskra tu přivítá Železnici a hosté budou v utkání jednoznačným favoritem. Minimálně na pár hodin se tým kouče Vladimíra Blažeje pokusí bodově dotáhnout na vedoucí rezervu Dvora Králové nad Labem. Tu od 15.30 čeká pořádně těžká fuška na hřišti stále se lepšících Skřivan.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...

I. B třída, skupina B – Také ve skupině B se převážná část zápasů hraje již v sobotu. Například druhý tým tabulky Stěžery se od 15.30 představí na hřišti Lípy nad Orlicí. To lídr soutěže Třebeš B nastoupí až v neděli, kdy na domácím trávníku vyzve soupeře z Českého Meziříčí.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...