I samotné místo akce je kouzelné a rozhodně se stane lákadlem nejen pro ratolesti, ale také pro jejich rodiče. Čtyřhodinový program se totiž odehraje na zámku v Potštejně.

Všichni, kteří nebudou sedět doma a zavítají do areálu zámku, si užijí spoustu zábavy. „Bude to odpoledne plné her a soutěží pro malé i velké, příjemná zábava pro každého. Nebude chybět dobré občerstvení ani hudební doprovod," láká Ilona Mikušová z pořadatelského sdružení Orion. Navíc, kdo přijde v pohádkové masce, bude mít jedinečnou možnost stát se tou nejhezčí ze všech.

Kromě her a soutěží si děti užijí také diskotéku, o níž se postará Martin Dohnálek a ti odvážní mohou usednout do sedla koní a nechat se svézt. Pro vydání veškeré zbylé energie poslouží nafukovací skákací hrad.

Rodiče si zase pochutnají na steacích, klobásách či domácích koláčích a buchtách. Tak neváhejte a vydejte se na zajímavou akci, kde navíc přispějete na dobrou věc. Vstupné je sice dobrovolné, avšak všechny vybrané peníze poputují na aktivity dětí s postižením z občanského sdružení Orion.

Akce začíná ve 14 hodin a končí v 18 hodin.