Wartburgy, barkasy, trabanty a další pojedou do centra Potštejna v 10.30 hodin, aby se vyrovnaly na Bělisku podél „Berlínské zdi". Na druhé straně zdi budou letos kolegové s historickými vozy značky Volkswagen či Mercedes. Odpoledne všichni vyjedou na vyhlídkovou jízdu směrem na Brnou a Sopotnici. Po jejich návratu se můžete těšit na vyhodnocení nejlepších vozů, po kterém bude následovat zboření Berlínské zdi a spřátelení obou německých stran.

Orlické Záhoří – V sobotu od 14 hodin se na místním hřišti uskuteční sportovní zábavná akce s názvem Kunštátský drvoštěp. Soutěž ve zručnosti dřevorubců a v používání dřevařského náčiní bude mít tři disciplíny – řezání ruční pilou, štípání sekyrou a práci s motorovou pilou. Čekají vás i ukázky řezbářského umění nebo večerní hudební zábava se skupinou UŠI.
Dobruška – Nejen milovníci piva se mohou těšit na sobotní odpoledne, kdy se v dobrušském pivovaru Rampušák koná den otevřených dveří. Prohlédnete si pivovar, ochutnáte tradiční českou kuchyni v pivovarské restauraci a na čepu na vás budou čekat všechny druhy piv i nový dobrušský speciál – polotmavá 13% Muderlant. Na nádvoří pivovaru se o hudební program postarají Turbo, Valanka, Stará parta nebo Bladex. ⋌