Celý večer se nesl v duchu rekordů. Tak hojnou účast nikdo z nás nečekal. Nová kategorie - utopenci byla obsazena 6 soutěžícími, jablečné záviny 18 a bramborový salát dokonce23! A diváci - ti zaplnili místnost do posledního koutku. Děvčata, která přebírala, porcovala a přendávala vzorky do soutěžních obalů, se nezastavila téměř do zahájení akce.

Rokytnické předvánoční kuchtění.Zdroj: archiv organizátorůV devatenáct hodin pořadatelé zahájili akci, poděkovali sponzorům( a že jich bylo), představili odbornou porotu a spustili degustaci.Hodnocení prováděla příchozí veřejnost.Na ochutnání a posouzení dobrůtek měla hodinu a půl.Nezávisle na ní v odděleném prostoru ochutnávala,vybírala a zase pečlivě ochutnávala naše odborná porota.Již tradiční tým - Petra Marka,kuchaře hotelu Mandarin Orientál  a manažerku Veba resortu v Broumově Gabrielu Špůrovou posílila šéfcukrářka Šárka Krausová,také z Mandarin Orientálu.

Vyhlášeni a oceněni byli všichni, kdo si dali tu práci s kuchtěním. Nejprve své favority ocenili odborníci a poté jsme vyhlásili favority veřejnosti. A po práci zábava.......tak jsme se rozcházeli až v pozdních hodinách.

Za pořadatele bychom chtěli ještě jednou moc poděkovat sponzorům a organizátorům,bez kterých by taková akce vůbec nešla uskutečnit.

Eva Tuhárská, Láďa Hemrlík