Návrh padl na 156. sešlosti klubu. Rádi by tak uctili památku Jindřicha Falty, který je letos ve věku více než osmdesáti let opustil. Svou žádost podpořili Faltovými zásluhami o založení samotného stadionu i o rozvoj sportu v Kostelci obecně. Na podporu záměru sehnali navrhovatelé téměř čtyřicet podpisů, které spolu s požadavkem předložili v červnu městské radě.

O přejmenování částí obce rozhoduje zastupitelstvo. To kostelecké na svém zářijovém zasedání hlasovalo většinou proti změně jména. S vyjádřením úcty této sportovní osobnosti ovšem zastupitelé problém neměli, a schválili proto alespoň umístění pamětní desky.

„Je hezké, že bohulibé činy pana Falty nezůstanou bez památky. Deska je tak bude připomínat i mladým lidem, kteří často nevědí, kdo tento muž byl. Uvítala bych ovšem, aby byly aktualizovány internetové stránky města. Uvádět stále jeho jméno jako zástupce klubu – i po jeho smrti – mi připadá opravdu nedůstojné," okomentovala dění obyvatelka Kostelce, která si nepřála být jmenována.