Rada městaNové seskupení
Petr Lžíčař         starosta

Petr Poláček    místostarosta

Petr Sadovský místostarosta

Oldřich Bittner  člen rady

Pavel Hůlek
Nový člen rady, který byl na středečním zastupitelstvu zvolený za Karla Brázdila.

Ve středu totiž došlo na změny v městské radě, z níž odstoupil jeden člen, a zastupitelstvo tak muselo místo něho zvolit náhradu. Novým radním se tak stal Pavel Hůlek (KDU-ČSL), ten nahradil funkci dosavadního člena rady Karla Brázdila (SNK VZVRD).

Brázdil odešel z městské rady dobrovolně, co bylo ale tím hlavním důvodem? „Tuto funkci nechtěl Karel Brázdil dále vykonávat především z časových důvodů. Každý den musí totiž dojíždět do zaměstnání až do Prahy, takže je opravdu časově velmi vytížený," vysvětluje Rychnovskému deníku důvody odstoupení z rady současný starosta Dobrušky Petr Lžíčař.

Dosavadního dobrušského radního Karla Brázdila nahradil Pavel Hůlek za KDU-ČSL. Ten byl členem rady také v minulosti, tuto funkci vykonával už jednou, a to ve volebním období 2006 - 2010. Zastupitelstvo ho za nového radního zvolilo také proto, že sám se chtěl více věnovat administrativní činnosti pro město.

Volba nového radního však nebyla jediná středeční změna. Dobruška také změnila obsazení kontrolního výboru. 
 „Jako předsedkyni jsme zvolili Janu Šťáskovu a dalšími členy se stali Pavel Štěpán a Libuše Kujalová," prozradil starosta Dobrušky Petr Lžíčař novinky z posledního zastupitelstva.

S tím, že se dohodli, že radní tak uvolní místa ostatním řadovým zastupitelům. Členem výboru nesmí být starosta ani místostarosta.