VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Třískal holky hadicí i gumovou podložkou. Nesnesou míň než chlapi, říká

Východní Čechy, Trutnov - Měl to být pořádný odvaz na začátku pětidenní festivalové show, místo toho hned na začátku uzemnil natěšené publikum vážný úraz mladíka pravděpodobně německé národnosti. Hned při první jízdě vypadl z prudce rozjeté popelnice a tvrdě narazil do asfaltové cesty přímo na hlavu. Hned ho odvezla záchranka a údajně má rozštíplou lebku v oblasti za uchem.

8.7.2017
SDÍLEJ:

Ten, který mrská bičem. “Jsou dobrý, jak to zvládli,” ocenil Arnošt Rybín dobrovolníky, kteří si nechali napráskat.Foto: DENÍK/Jan Braun

I pro Arnošta Rybína, který při soutěžích, tzv. freak festivalu, s patřičným zanícením rozdával ostré rány bičem nebo gumovou hadicí, to nebyl příjemný moment. „Sám jsem z toho byl vykoukanej,“ přiznal holohlavý, potetovaný chlapík. „Bylo to nepříjemné. Něco takového se stalo poprvé za dobu, co soutěže děláme. Taková špatná náhoda,“ řekl. „Je to riziko, které na sebe bere člověk sám, když do soutěží jde,“ dodal ještě k situaci.

Na případ nikdo nezapomněl, ale soutěže se zakrátko rozjely dál a dostávaly publikum do varu. Diváky nejvíce nažhavilo bičování, při kterém Arnošt Rybín řezal dobrovolníky, včetně žen, rákoskou, gumovou hadicí, koženým bičem, aby si na úplné finále nechal rány gumovou podložkou, která bývá v hospodách u pípy.

„Rákosku tady máme tu, která se používá na výprask při sado-maso praktikách. Bič je kožený, jeden a půl metrů dlouhý. Dalším nástrojem je gumová hadice, ta štípe taky. Podložka je moje specialita. Je typická hospodská, gumová. Nevytáhli jsme ji z putyky, tahle je pouze naše pro tyhle účely,“ popsal „mučící“ nástroje, které před použitím vždy namočil v kbelíku se slanou vodou. Otrlý grinder ocenil, co všechno dobrovolníci vydrželi. „Jsou dobrý, jak to zvládli. Já jsem vydržel 22 ran gumovou podložkou, než jsem omdlel.“

Skutečnost, že se opakovaně nechaly třískat i ženy, ho vůbec nepřekvapila. „Rozdíl mezi klukem a holkou neexistuje. Holka nesnese míň než chlap. Struktura kůže je u všech stejná,“ měl jednoznačné vysvětlení a spokojeně sledoval, jak se návštěvníci festivalu baví při dalších disciplínách. „Než začnou hrát kapely, chceme udělat lidem zábavu. Není to o tom, jestli to je dobrý pro mě, ale aby to bylo dobrý pro lidi. Aby se bavili a dělalo jim to radost,“ řekl.

Arnošt Rybín pochází ze severních Čech, žije v Praze a prostředí trutnovského Bojiště považuje pro Obscene Extreme za ideální. „Areál Bojiště je fakt super. Ptal jsem se i lidí přímo v Trutnově, jak nás vnímaj a jsem rád, že o nás mluví jako o těch, kteří jsou zvláštní, ale nedělaj po městě bordel a chovaj se tam slušně. Když se podíváš na tyhle grindový prasata, kdo by to byl do nich řek…“

Ve finále to už nebylo bičování, ale údery gumovou podložkou.

Ve finále to už nebylo bičování, ale údery gumovou podložkou.

Autor: Jan Braun

8.7.2017 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Tipy Deníku

Kam za zážitky nejen o víkendu? Inspirujte se na novém webu Tipy Deníku

Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete.
AUTOMIX.CZ
54

GALERIE: Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete

Pěstujeme olivy

I u nás se dají vypěstovat olivovníky. Můžete je mít i doma, vždyť naprosto nejlepší pro naše podmínky je jejich pěstování v květináčích. A tak se jich nebojte a pojďme společně na to.

Dominik Chlupáč vylepšil o tři vteřiny traťový rekord „Luisy“

Kvasiny - Letošní desetidílný 24. ročník amatérského cyklistického Dobrušského poháru – Memoriálu Martina Hockého pokračoval předposledním závodem, jímž byla Kredo silniční časovka jednotlivců. Závod uspořádal Indigo cycling team Rychnov ve spolupráci s Tri Clubem Dobruška.

Do říjnových sněmovních voleb půjde 22 stran a hnutí

Královéhradecko - V říjnových volbách do Poslanecké sněmovny PČR budou voliči v hradeckém kraji vybírat z 22 politických stran a hnutí. Oproti volbám v roce 2013 je to o čtyři subjekty více.

„Ahoj, jsem Svatava a jsem blázen... blázen do jídla...“

Královéhradecko - Svatava Vašková patří mezi nejznámější a nejúspěšnější současné české foodblogerky. Sama o sobě říká: „Nemám ambici ohromovat vysokou kulinařinou či cukrařinou, na to nemám schopnosti, čas ani prostředky. Ráda bych, aby můj blog především inspiroval…“ Dlužno říct, že se jí to daří. Přesvědčit se můžete sami nejen v našem rozhovoru, ale i na webu Coolinarka.cz.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení