VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Kruhový objezd, hudba budoucnosti. Ale ne tak vzdálené

JEN TORZO zdí a tovární komín zůstaly z bývalé továrny Perla, později Maja u rychnovského nádraží. Na místě by mělo vyrůst nové obchodní centrum, s nímž je spojena také výstavba kruhového objezdu.

18.4.2013
SDÍLEJ:

JEN TORZO zdí a tovární komín zůstaly z bývalé továrny Perla, později Maja u rychnovského nádraží. Na místě by mělo vyrůst nové obchodní centrum, s nímž je spojena také výstavba kruhového objezdu. Foto: Vizualizace: Jiří Holoubek

Ten by měl přispět ke zklidnění dopravy na jedné z nejrušnějších křižovatek města. Řidiči jedoucí od Slemene – Synkova dnes musejí často dlouhé minuty vyčkávat na křížení silnic, když se chtějí napojit na komunikaci vedoucí od Vamberka směrem do centra a dál na Dobrušku. Vizualizace ukazuje, jak by měla celá křižovatka nově vypadat. Se stavbou by se mohlo začít již v létě.

Autor: Silvie Špryňarová

18.4.2013 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Tipy Deníku

Kam za zážitky nejen o víkendu? Inspirujte se na novém webu Tipy Deníku

Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete.
AUTOMIX.CZ
54

GALERIE: Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete

Pěstujeme olivy

I u nás se dají vypěstovat olivovníky. Můžete je mít i doma, vždyť naprosto nejlepší pro naše podmínky je jejich pěstování v květináčích. A tak se jich nebojte a pojďme společně na to.

Dominik Chlupáč vylepšil o tři vteřiny traťový rekord „Luisy“

Kvasiny - Letošní desetidílný 24. ročník amatérského cyklistického Dobrušského poháru – Memoriálu Martina Hockého pokračoval předposledním závodem, jímž byla Kredo silniční časovka jednotlivců. Závod uspořádal Indigo cycling team Rychnov ve spolupráci s Tri Clubem Dobruška.

Do říjnových sněmovních voleb půjde 22 stran a hnutí

Královéhradecko - V říjnových volbách do Poslanecké sněmovny PČR budou voliči v hradeckém kraji vybírat z 22 politických stran a hnutí. Oproti volbám v roce 2013 je to o čtyři subjekty více.

„Ahoj, jsem Svatava a jsem blázen... blázen do jídla...“

Královéhradecko - Svatava Vašková patří mezi nejznámější a nejúspěšnější současné české foodblogerky. Sama o sobě říká: „Nemám ambici ohromovat vysokou kulinařinou či cukrařinou, na to nemám schopnosti, čas ani prostředky. Ráda bych, aby můj blog především inspiroval…“ Dlužno říct, že se jí to daří. Přesvědčit se můžete sami nejen v našem rozhovoru, ale i na webu Coolinarka.cz.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení