VYBRAT REGION
Zavřít mapu

V Aldisu si můžete také zkusit rýžovat zlato

Hradec Králové – V královéhradeckém Kongresovém centru Aldis včera začal už XII. ročník veletrhu cestovního ruchu Infotour a Cykloturistika.

19.3.2011
SDÍLEJ:

Veletrh Infotour a cykloturistika v hradeckém Kongresovém centru Aldis o víkendu 20. - 21. března 2010. Foto: DENÍK/Jan Jelínek

Akce je i letos zařazena do cyklu Calendaria Regina a s podporou města ji připravila společnost Nucleus HK.

Dnes je možné veletrh navštívit do 16 hodin. Návštěvníci si mohou vyzkoušet herní konzoli Nintendo nebo rýžování zlata či navštívit zajímavé přednášky a výstavy fotografií.

Nově letos na všechny čekají závody na profesionálních cyklistických trenažérech a jejich vyvrcholením bude Závod o pohár primátora města. (jap)

19.3.2011
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Tipy Deníku

Kam za zážitky nejen o víkendu? Inspirujte se na novém webu Tipy Deníku

Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete.
AUTOMIX.CZ
54

GALERIE: Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete

Pěstujeme olivy

I u nás se dají vypěstovat olivovníky. Můžete je mít i doma, vždyť naprosto nejlepší pro naše podmínky je jejich pěstování v květináčích. A tak se jich nebojte a pojďme společně na to.

Dominik Chlupáč vylepšil o tři vteřiny traťový rekord „Luisy“

Kvasiny - Letošní desetidílný 24. ročník amatérského cyklistického Dobrušského poháru – Memoriálu Martina Hockého pokračoval předposledním závodem, jímž byla Kredo silniční časovka jednotlivců. Závod uspořádal Indigo cycling team Rychnov ve spolupráci s Tri Clubem Dobruška.

Do říjnových sněmovních voleb půjde 22 stran a hnutí

Královéhradecko - V říjnových volbách do Poslanecké sněmovny PČR budou voliči v hradeckém kraji vybírat z 22 politických stran a hnutí. Oproti volbám v roce 2013 je to o čtyři subjekty více.

„Ahoj, jsem Svatava a jsem blázen... blázen do jídla...“

Královéhradecko - Svatava Vašková patří mezi nejznámější a nejúspěšnější současné české foodblogerky. Sama o sobě říká: „Nemám ambici ohromovat vysokou kulinařinou či cukrařinou, na to nemám schopnosti, čas ani prostředky. Ráda bych, aby můj blog především inspiroval…“ Dlužno říct, že se jí to daří. Přesvědčit se můžete sami nejen v našem rozhovoru, ale i na webu Coolinarka.cz.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení