VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Restaurace a penzion Kozí chlívek

Deštné v Orlických horách -  V rámci letošního ročníku již tradičního projektu Hospůdka roku 2012 Deník čtenářům postupně představí všechny podniky z Rychnovska, které se naší soutěže účastní. Níže jsou bližší informace právě o jednom z těchto zařízení.

20.7.2012
SDÍLEJ:

Restaurace a penzion Kozí chlívek.Foto: Archiv

Foto: půlené nebo jak to půjde

Adresa: Deštné v Orlických horách čp.220

Telefon: 734 622 699, 605 266 730

www.kozichlivek.cz

Terasa/zahrádka: ano 30 míst

Provozní doba: NE-ČT 10:00-22:00 hodin, PÁ-SO- 10:00- 23:00 hodin

Kuchyně: česká a staročeská

Styl: venkovský styl - roubenka

Kapacita: 52 míst restaurace

Ostatní: dětské koutky , dětské hřiště, nabízíme ubytování, wellness pobyty, posilovnu, saunu, masáže, aromakoupele v dřevěné vaně, společenské a firemní akce ( svatby, srazy, rodinné oslavy)

Restaurace a penzion Kozí chlívek.

Autor: Redakce

20.7.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:
Tipy Deníku

Kam za zážitky nejen o víkendu? Inspirujte se na novém webu Tipy Deníku

Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete.
AUTOMIX.CZ
54

GALERIE: Nejvtipněji naložené vozy na silnicích. Nákladem je vše, co si zamanete

Pěstujeme olivy

I u nás se dají vypěstovat olivovníky. Můžete je mít i doma, vždyť naprosto nejlepší pro naše podmínky je jejich pěstování v květináčích. A tak se jich nebojte a pojďme společně na to.

Dominik Chlupáč vylepšil o tři vteřiny traťový rekord „Luisy“

Kvasiny - Letošní desetidílný 24. ročník amatérského cyklistického Dobrušského poháru – Memoriálu Martina Hockého pokračoval předposledním závodem, jímž byla Kredo silniční časovka jednotlivců. Závod uspořádal Indigo cycling team Rychnov ve spolupráci s Tri Clubem Dobruška.

Do říjnových sněmovních voleb půjde 22 stran a hnutí

Královéhradecko - V říjnových volbách do Poslanecké sněmovny PČR budou voliči v hradeckém kraji vybírat z 22 politických stran a hnutí. Oproti volbám v roce 2013 je to o čtyři subjekty více.

„Ahoj, jsem Svatava a jsem blázen... blázen do jídla...“

Královéhradecko - Svatava Vašková patří mezi nejznámější a nejúspěšnější současné české foodblogerky. Sama o sobě říká: „Nemám ambici ohromovat vysokou kulinařinou či cukrařinou, na to nemám schopnosti, čas ani prostředky. Ráda bych, aby můj blog především inspiroval…“ Dlužno říct, že se jí to daří. Přesvědčit se můžete sami nejen v našem rozhovoru, ale i na webu Coolinarka.cz.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení