Pro nás, kteří každodenně usilujeme o kvalitní a bezproblémový chod OBUVI EVA v Rychnově nad Kněžnou je to období vrcholící zimní sezóny, ve kterém prodáváme především zimní obuv, ale také obuv společenskou, určenou na plesovou sezónu.

Pro dámy, které tvoří tu větší část zákazníků, máme připravenu kvalitní, většinou koženou obuv značek Wortmann, Wendel, Caprice, Jana, Paulo Santini a další.

Uvedené značky mají v našem obchodě svoji dlouholetou historii a jsou našimi zákaznicemi dostatečně pečlivě prověřené. Současně s obuví naleznete kvalitní a širokou nabídku punčochového zboží, které reprezentují značky: Evona, Aries, Stelle Donna a Novia.

Vedle tohoto sortimentu nabízíme i elegantní a cenově přístupnou koženou galanterii, do níž patří například kabelky, psaníčka, peněženky a mnohé jiné. Vyberete si u nás z různých značek jak z dovozu, tak i z tuzemské produkce. Ani pány nezklameme. Máme pro ně připravenu nabídku klasické společenské obuvi ve formě polobotek nebo mokasín včetně ponožkového zboží či pěkných opasků a peněženek.

Ponožkové zboží nabízíme standardně celoročně ve výborné kvalitě a širokém výběru. Pokud se týká trendů , tak se domníváme, že není vymezena nějaká speciální linie, které je třeba se zásadně držet. Každý nakupuje dle svého vkusu, pohodlí a možností.

Budeme rádi, když v našem obchodě přivítáme každého, kdo má zájem o dobrou obuv a ocení příjemnou a kvalifikovanou obsluhu.

Jiří Kaška, Obuv Eva Panská 74, Rychnov n. K.