Míčové sporty

Devátý míčový sedmiboj v Opočně

Opočno - V neděli 10. září se v Opočně uskuteční devátý ročník míčového sedmiboje dvojic O pohár Miloše Kopeckého, který pořádá Sportovní klub HC Opočno. Soutěžit se bude na zimním stadionu, fotbalovém hřišti a tenisových kurtech. Na účastníky čekají tyto disciplíny: stolní tenis, nohejbal, tenis, volejbalový debl, kopaná - penalty, házená - hody sedmiček, košíková - hody šestek. Kompletní soutěžní řád a přihlašovací formulář najdete na www.hokej.opocno.cz. Uzávěrka přihlášek je 6. září.

Fotbal

Pohár hejtmana: Kostelečtí vyzvou Náchod

Kostelec nad Orlicí - Pohár hejtmana Královéhradeckého kraje pokračuje ve středu 6. září zápasy druhého kola. Fotbalisté FK Kostelec nad Orlicí přivítají od 17.30 hodin FK Náchod.

Chystá se: Základní kurz údržby fotbalových hřišť

Královéhradecko - Základní kurz údržby fotbalových hřišť pořádají IOG České republiky a Fotbalová asociace České republiky ve spolupráci s Královéhradeckým krajským fotbalovým svazem v pátek 22. září 2017 od 9 do zhruba 17 hodin ve sportovním areálu Slavie Hradec Králové v Orlické kotlině. S ohledem na konání akce v našem regionu se předpokládá velká účast klubů. Program: Základní kurz přípravy, údržby a renovace fotbalových hřišť, odborné přednášky spojené s ukázkami mechanizace. Přihlášky, jejichž uzávěrka je ve středu 20. září 2017, zasílejte na emailovou adresu: iog.cz@seznam.cz Vstupné na odborný kurz za jednu osobu včetně oběda je 300 korun. Každý účastník obdrží odbornou ročenku Sborník a Certifikát o absolvování kurzu.

Hrajte podzimní čtenářskou Tip ligu

Rychnovsko - Podzimní fotbalová Tip liga čtenářů Deníku odstartovala! Dnes v Deníku najdete soutěžní kupon pro čtvrté kolo oblíbené hry. Podzimní část čítá třináct kol a končí 11. a 12. listopadu. Celkový vítěz získá sud piva z plzeňského pivovaru a tekutý mok čeká i na šampiony jednotlivých kol. Již zaregistrovaní hráči mohou od druhého dějství sázet i pomocí internetu (www.denik.cz/tipliga). Do soutěže se můžete přihlásit kdykoliv, a to pomocí tištěného kuponu na stránkách Deníku.

Cyklistika

Horská kola: Hlaste se na legendární Rallye Sudety

Teplice nad Metují - V sobotu 9. září se koná další ročník dnes už legendárního závodu horských kol – Rallye Sudety. Letos se závod pojede jako UCI NC otevřené Mistrovství České republiky 2017 a Český pohár Strabag Cup 2017. Závodu se však může zúčastnit každý, stačí si ho jen najít na webu: www.redpointteam.cz a v propozicích vyplnit on-line přihlášení. Hlavní trasa se už tradičně jede na 113 kilometrů, kdo si však na ni netroufne, může vyzkoušet 60 nebo 33 kilometrů.