„Fialky" splnily předsezonní cíl – postoupit do play off, ale ve čtvrtfinále byl nad jejich momentální síly třetí tým po základní části Frýdlant nad Ostravicí. Skóre vzájemných utkání v sezoně bylo sice vyrovnané, ale v obou čtvrtfinálových soubojích byl tým vedený českou legendou Marií Hrachovou prostě lepší. Po výhře 5:1 v prvním utkání doma, zvítězil Frýdlant i v páteční odvetě v Dobrém a postoupil do semifinále soutěže proti druhému týmu po základní části Břeclavi.

Extraliga žen
Čtvrtfinále – 2. utkání
SK Dobré – SK Frýdlant nad Ostravicí 0:5. Jednotlivé výsledky: Kateřina Rozínková – Dagmar Blašková 0:3 (-9, -2, -5), Daniela Rozínková – Marie Hrachová Marie 1:3 (9, -3, -1, -1), Ivana Pelcmanová – Karin Adámková 1:3 (-7, 3, -6, -6), D. Rozínková – D. Blašková 1:3 (4, -7, -7, -11), K. Rozínková – K. Adámková 0:3 (-4, -6, -5).
Velmi početná divácká návštěva v doberské herně neviděla tak vyrovnaný a dramatický souboj jak se předpokládalo. Hráčky Frýdlantu nad Ostravicí byly dokonale připravené a domácím přes velkou snahu nevycházelo téměř nic.

„Po šesté příčce v sezoně 2011-12 a dvou čtvrtých místech v letech 2012-13 a 2013-14 patříme stále do republikové špičky. Pro další sezonu dojde zcela jistě ke změnám v kádru. Aneta Konečná se rozhodla ukončit kariéru a podporovat maximálně svého manžela Tomáše (1. hráč českého žebříčku mužů) a Ivana Pelcmanová se stěhuje za přítelem a za prací do Berlína.

Složení nového družstva je již dohodnuté, ale zatím je brzo na jeho zveřejnění. Uvést je možno zatím pouze složení realizačního týmu, který družstvo do další sezony povede. Dvojice Aleš Sviták s Andreou Macurovou se osvědčila a oba mají zájem pokračovat, proto je volba velmi jednoduchá," řekl Jan Rozínek, předseda SK Dobré. ⋌(dr, jr)