Cesta to byla úspěšná. Velký triumf slavil Michal Dušánek, který potvrdil roli jedničky své kategorie do 10 let a poprvé vyhrál Velkou cenu! Porazil všechny silné soupeře za sebou a získal 6½ bodu ze 7 partií. Všech 7 bodů získal a další zlatou medaili s pohárem zaslouženě obdržel Vladislav Martyniuk, favorit kategorie do 16 let. Další medaili a to stříbrnou získal Daniel Jan Krautschneider, což je pro něj velký úspěch po přestupu do těžší kategorie do 10 let.

Poslední čtvrtou medaili a pohár vybojoval po strhujícím finiši Pavel Kumpošt v kategorii do 12 let. Škoda prohrané dlouho vyrovnané partie s vítězem Zelbou, mohl totiž pomýšlet na víc, přesto 5 bodů ze 7 partií je parádní.

Velice krásné 4 body získal v kategorii do 10 let Václav Kroulík. Mohl hrát o kategorii níž, kde byl jasným favoritem, ale šel do daleko větší konkurence a dokázal zde porazit 4 soupeře, především ale kluky, kteří postoupili na MČR Fořta a Svobodu! V kategorii do 16 let byl blízko medaile Jan Koblic, se 4½ body obsadil nepopulární 4. místo, tak snad příště. A ostatní?

Tři body získali Luděk Poláček a Elen Hetfleischová, nováčkové bratři Milan a Miroslav Dvořákovi získali 2½ a jeden bod.   (pk, vlk)

Kateřina Siniaková s trofejí pro vítězku wimbledonské čtyřhry.
Siniaková s Krejčíkovou jsou deblový pár roku