Řidič vozu značky Škoda Octavia na přímém úseku silnice zřejmě nedodržel bezpečnou vzdálenost za autem značky Mercedes Benz, které jelo před ním. Při odbočování mercedesu vlevo, kdy dával přednost protijedoucím autům, narazila škodovka předkem do zadní části mercedesu.

Po střetu alkohol policisté na místě u obou řidičů dechovou zkouškou vyloučili, ke zranění účastníků naštěstí nedošlo. Škoda této dopravní nehody je vyčíslena na téměř dvě stě tisíc korun.

Kvůli nepozornosti mladého řidiče skončil cyklista v příkopu

Týniště nad Orlicí – K další dopravní nehodě vyjížděla dopravní hlídka v sobotu o půl sedmé večer do Týniště nad Orlicí. Řidič vozu značky Škoda Felicia jedoucí směrem na Lípu nad Orlicí se na přímém úseku silnici zřejmě plně nevěnoval řízení. Přejel do protisměru, kde v ten okamžik jel cyklista na jízdním kole. Čtyřiadvacetiletý řidič škodovky se snažil na situaci zareagovat intenzivním brzděním a strhnutím auta vpravo. Přesto se střetl s dvaapadesátiletým cyklistou, který upadl do příkopu. Záchranáři ho se zraněním převezli do nemocnice. K jinému zranění osob nedošlo, škoda je vyčíslena na tisíc korun.