Vážení rodiče,

díky vstřícnosti rychnovské porodnice vám na našich stránkách pravidelně přinášíme fotky nejmladších Rychnováků. Každý týden náš fotograf objíždí spolupracující porodnici a fotí nově narozená miminka.

Může se ale stát, že právě vás v porodnici nezastihne, možná aktuální zdravotní stav vašeho potomka neumožní focení. Přesto vaše dítě neztrácí šanci být v novinách dřív, než se naučí svá první slova.

Můžete nám poslat jeho fotku (portrét) na mail: rychnovsky@denik.cz a své miminko najdete buď na stránkách Rychnovského deníku nebo na www.rychnovsky.denik.cz/miminka. Tam najdete i všechna miminka, která již v Rychnovském deníku vyšla. Na vaše děťátko se tak může podívat i babička nebo dědeček z druhého konce světa.

Vyberte nejroztomilejší novorozeně tohoto měsíce

Hlasováním můžete zvolit nejroztomilejší miminko Rychnovského deníku.

Každou sobotu bude ve stránce s fotografiemi novorozenců vložen kupon, kde najdete jejich jména s pořadovým číslem (v daném týdnu je tak možné hlasovat jen pro čerstvě narozená miminka!).

V kuponu zaškrtnete pouze jeden řádek, tedy váš tip na vítěze. Pokud by bylo označeno více miminek, kupon se stává neplatným a do hlasování nebude zařazen. Hlasy je možné posílat jen na originálním kuponu vystřiženém z novin.

Své tipy na výherce stačí doručit do redakce Rychnovského deníku na adresu: Rychnovský deník, Komenského 43, Rychnov nad Kněžnou 516 00, vždy do data uvedeného v hlasovacím kuponu.

Na konci měsíce hlasy sečteme a miminko s nejvyšším počtem vyhraje dárek od společnosti Kimberly-Clark Jaroměř. Ta do soutěže věnovala karton plenek Huggies® a balíček plenek na plavání Little Swimmers®.Tak neváhejte a vyberte to nejroztomilejší miminko!

NEJROZTOMILEJŠÍM MIMINKEM MĚSÍCE ČERVENCE se stal Kubík Žid z Čestic. Výhru si přišli převzít maminka Eva s tatínkem Petrem spolu se sestřičkou a bratránkem. Všichni měli z plenek Huggies od společnosti Kimberly-Clark Jaroměř, která věnovala navíc ještě sadu plenek na plavání Little Swimmers, velikou radost.