Divadlo na Studánce

Rychnov nad Kněžnou: Divadelní spolek Tyl Rychnov nad Kněžnou a kapela Pružná těla uvede první reprízu komedie tentokrát v rytmu swingu. Divadlo se koná v sobotu 9. září v Rychnově nad Kněžnou. Předprodej vstupenek najdete v Hotelu Studánka.

Slavní opočenští rodáci

Opočno: Zajděte se o víkendu podívat do stálé expozice Františka Kupky a Luboše Sluky. Najdete ji na nádvoří Státního zámku Opočno. Přes třicet reprodukcí děl Františka Kupky, jedné z nejvýraznějších uměleckých osobností 20. století. Část expozice je věnována hudebnímu skladateli Luboši Slukovi. Otevřeno je od soboty 9. září do 10. září od 9:00 do 17:00. Vstupné 50 Kč, senioři a studenti 30 Kč, děti do 15 let zdarma.

Karneval pro děti

Vamberk: Mateřské centrum Dráček ve Vamberku zve na narozeninový karneval a Den otevřených dveří. Dráček totiž brzy oslaví 10. narozeniny. Čeká na vás hernička otevřená celé odpoledne, soutěže pro děti a narozeninový dort. O hudbu se postará DJ Suchánek. Přijďte v sobotu 9. září v 15.30 hodin.

Led Zeppelin v kině

Rychnov nad Kněžnou: Ve Společenském centru v Rychnově nad Kněžnou proběhne hudební pořad významného českého publicisty Jiřího Černého. Hudební kritik bude vyprávět o jedné z nejvýznamnějších skupin v historii rocku. O Led Zeppelin se dozvíte více v pondělí 11. září od 18 hodin.