Výstava se koná od pátku do neděle a nese název „Velikonoce – svátky jara".
Tato výstava má svoji tradici a všem návštěvníkům přibližuje staročeské velikonoční tradice.
Ukazuje nejen zvyky a krásu tohoto období, ale dává i návody, jak si zpříjemnit a zkrášlit příchod jara. Výstava se uskuteční v celém výstavištím areálu, tedy v sokolovně v 1. patře a přízemí, ve vestibulech, v zahrádkářské budově a na celé sokolské zahradě. Bude otevřena každý den v době od devíti hodin dopoledne do pěti odpoledne a v neděli do čtyři odpoledne.

Výstavní plocha se rozšíří na téměř 2 500 m2. Vystaveny budou jak kraslice různě malované a zdobené, tak i všechny věci připomínající velikonoční krásu.
Každý návštěvník bude moci zhlédnout praktické ukázky zdobení vajíček malováním, tepáním, oplétáním a dalšími technikami.

V letošním roce bude velmi zajímavý soubor staročeských řemesel. Výroba dřevěných hraček, vyřezávání loutek, pletení košíků a pomlázek, malování perníků, paličkování a háčkování, ukázky práce na hrnčířském kruhu, ukázka práce na kolovrátku, keramika v různých provedení a velikostech, figurky a předměty ze šustí, pedingu, syselu, rákosu, krouceného papíru a mnoho dalšího bude každý na této výstavě vidět. Představí se i skláři, kteří předvedou i výrobu skleněných předmětů, dále umělecký kovář, dráteník a řezbář. A to není zdaleka vše. Více o výstavě již zítra v Deníku.