ProgramČtvrtek 30. dubna 15:00
Čarodějnice v Týništi
areál RAMPAsport

Pátek 1. května 9:00
Prvomájový jarmark
Tyršovo náměstí

Taneční odpoledne 14:00

pro nejen dříve narozené
Kulturní dům – malý sál

V bohatém kulturním programu vystoupí kapely Natřije!, 2(L)idé, Band-a-SKA, Koplaho band, Míša Tláskalová a divadelní soubor U.F.O. a divadlo "malých herců".
V doprovodném programu jsou připraveny hry a soutěže pro děti, volba Miss Čarodějnice a projížďky na koních. Akce se uskuteční už zítra v areálu RAMPAsport. Začne v 15 hodin.

Dále zveme všechny občany na tradiční Prvomájový jarmark. Program zahájí v 9 hodin dechový orchestr ZUŠ. Dále se představí mažoretky Týnky, děti z mateřských škola „Město" a „U Dubu", taneční skupiny z Domu dětí a mládeže Sluníčko a dechová krojovaná kapela Frajárečka z moravského Vlčnova. Prvomájová akce se uskuteční v pátek na Tyršově náměstí v Týništi nad Orlicí. V případě nepříznivého počasí se program přesouvá do velkého sálu kulturního domu.

Na závěr týdne se v Týništi mohou těšit milovníci společenských tanců a skvělé zábavy. Pravidelné Taneční odpoledne pro nejen dříve narozené odstartuje v neděli 10. května v malém sále kulturního domu v Týništi nad Orlicí ve 14 hodin. K tanci a poslechu bude hrát kapela Filipa Koláře.
Více informací o týnišťských kulturních akcích na internetových stránkách www.tyniste.cz. (ls)