Bodovalo pouze Týniště, které s favorizovaným Náchodem dokázalo v nastaveném čase vyrovnat a v penaltovém rozstřelu získat bonusový bod.
Dobruška nenavázala na tři předcházející výhry a v domácím prostředí podlehla nováčkovi z Provodova, když neproměnila, zejména v prvním poločase, řadu dobrých střeleckých příležitostí.

Po změně stran se projevilo nucené střídání zraněných hráčů Zilvara a Poláka, hosté pak dokonale využili mezer v defenzivě dobrušského týmu. Bez bodů se vrátili z Červeného Kostelce, respektive Broumova rovněž hráči Rychnova nad Kněžnou a Kostelce nad Orlicí.

Týniště – Náchod 2:2
P. K. 5:4
Radek Hrubý, trenér SK Týniště nad Orlicí: „Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký soupeř a pouze zodpovědná práce na hranici našich možností nám může přinést body. Povedl se nám hlavně první poločas, v němž jsme však neproměnili tři čtyři vyložené příležitosti. Ani vedoucí gól hostů nás nesrazil do kolen a podařilo se nám vyrovnat. Po přestávce Náchod zvýšil obrátky, zatlačil nás a vsítil druhý gól. Naše nezměrná vůle a bojovnost znamenaly v nastavení vyrovnání na 2:2 a poté jsme uspěli i v penaltové loterii. Za cenné dva body jsme rádi. Z naší strany to byl velmi kvalitní, poctivý výkon."
Dobruška – Provodov 2:3

Bohuslav Jakoubek , trenér TJ Dobruška: „Těžko na naší hře hledat něco pozitivního. Od samého začátku jsme chybovali při bránění, nešla nám kombinace, chyběl pohyb a navíc šance, které jsme v zápase měli, jsme nedokázali na rozdíl od hostí proměnit. Bohužel jsme byli horší než soupeř i v bojovnosti a v nasazení. Utkání jsme z nepochopitelných důvodů vůbec nezvládli. Je to pryč a musíme se soustředit na další zápas."

Červený Kostelec – Rychnov 4:1
Martin Kameník, trenér FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: „Chtěli jsme domácí překvapit, hrát aktivně se třemi útočníky a pokusit se vstřelit branku jako první. Bohužel už v desáté minutě to bylo 2:0 pro domácí. Stín jsme opět nepřekročili a zaslouženě prohráli."

Broumov – Kostelec n. O. 2:1
Milan Bořek, vedoucí týmu FK Kostelec nad Orlicí: „Bohužel už ve třetí minutě jsme dostali po špatném pokrytí gól hlavou, což ovlivnilo naši hru po celý zápas. Domácí bojovali a dohrávali souboje, což vyvrcholilo kopnutím do obličeje Dominika Krupky, ale bez udělení karty a nařízení penalty! Výsledkem zákroku byla nalomená nosní překážka a náš hráč utkání nedohrál.

Stejně tak jako Vladimír Bartoš, který po odehrání míče byl naražen na zídku pod tribunou a zhmoždil si koleno. Fotbal se ale hraje na góly a domácí ze tří střel dali dva a vyhráli, i když ve druhé půli se jen sporadicky dostávali na naší polovinu."