Rychnov nad Kněžnou byl v Kuklenách blízko zisku třech bodů. V závěru však neproměnil tři samostatné nájezdy na branku Olympie a utkání skončilo remízou 2:2.

Výborně se vedlo fotbalistům Týniště nad Orlicí, kteří navzdory špatnému začátku nakonec dominovali na trávníku rezervy Dvora Králové nad Labem, kde v utkání s bohatou úrodou gólů zvítězili 6:3 a připsali si tak již páté venkovní vítězství. Hattrickem se blýskl kanonýr Martin Merganc.

Úspěšná vystoupení obou týmů jsou nejlepší pozvánkou do Olšiny na nadcházející opakované okresní derby s Rychnovem nad Kněžnou, které se uskuteční v sobotu 17. listopadu od 13.30 hodin.

Olympia – Rychnov 2:2

Martin Kameník, trenér FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: „Na výborně připraveném hřišti v Kuklenách jsme podali výborný  kolektivní a hlavně bojovný výkon. Domácí jsme zaskočili svým pohybem a aktivním napadáním jejich obránců. Brzy jsme šli do vedení, když Valášek prostřelil domácího gólmana. Pak ovšem někteří naši hráči začali zbytečně diskutovat s rozhodčím, notně polevili, a to domácím stačilo, během deseti minut skóre otočili ve svůj prospěch. Po obrátce jsme se vrátili ke své hře a vyrovnali, po centru Semeráda se trefil hlavou Zajíček. V 85. minutě, kdy zápas směřoval k remíze, domácí zcela odpadli a naši hráči šli třikrát sami na branku! Bohužel jsme neuspěli. Nezbývá než doufat, že to příště bude lepší."

Dvůr Králové B – Týniště 3:6

Vladimír Pacholík, asistent trenéra SK Týniště nad Orlicí: „Utkání jsme nezahájili vůbec dobře a připadali si jak v Jiříkově vidění.Ve dvanácté minutě jsme prohrávali 2:0 a vypadalo to s námi opravdu bledě. Do přestávky jsme se z toho vzpamatovali, zlepšili pohyb, kombinaci a začali se chovat zodpovědně, což vyústilo v naše vyrovnání. Po změně stran jsme v nastoleném trendu pokračovali a odměnou nám bylo otočení výsledku a dovedení zápasu do vítězného konce. S ohledem na nepříznivý vývoj v úvodu utkání si cenných bodů nesmírně vážíme."  Leoš Dragúň, Miloslav Hlavatý