A to jste mohl dát ještě několik dalších gólů. Souhlasíte?Aleš Hašek

To je pravda. Ve druhém poločase mě Kuba Mikušík dvakrát ideálně uvolnil. V prvním případě jsem ve skluzu trefil gólmana a o minutu později jsem hlavičkoval mimo branku. Škoda, že můj pátý gól rozhodčí neuznal pro ofsajd, který ale nebyl…

V loňské sezoně jste byl s 24 góly nejlepším střelcem krajského přeboru. Letos jste však v prvních třech kolech vyšel střelecky naprázdno. Čím to?

Limitovalo mě zranění holeně a kotníku. Nyní jsem už stoprocentně v pořádku. Do šancí jsem se dostal už v Týništi, ale byl jsem zbrklý. Chce to víc klidu při zakončení a taky trochu štěstí.

Výsledek utkání s Broumovem je jednoznačný, ale průběh tomu až tak nenapovídal…

Dá se říct, že Broumov hrál fotbal a my dávali góly. Na to se ale historie neptá. Naše brejková taktika vyšla na jedničku. Broumov hrál určitě lépe než Týniště a Nové Město, s kterými jsme se již utkali.

Nejvyšší krajská soutěž má za sebou úvodní čtyři kola. Je samozřejmě ještě brzo na nějaké hodnocení, ale co ukázala o vyhlídkách jednotlivých týmů?

Roli favorita potvrzují Kratonohy, které mají jednoznačně nejkvalitnější kádr. To se pak „Kořenovi" střílí (smích). Ale vážně. Víc ukáží až další zápasy. Mohou přijít zranění či ztráta formy, a vše může být jinak.

V příštím kole jedete na půdu favorizovaného Jičína. První výhra je určitě povzbuzením do dalších bojů. S jakým cílem do města pohádek pojedete?

V kádru máme poměrně hodně nových tváří a je jasné, že chvíli potrvá, než se sehrajeme. Věřím, že se budeme zlepšovat. Na Jičín si věříme a umíme na něj hrát. Loni na podzim jsme tam uhráli bezgólovou remízu a pak prohráli na penalty. Pokud potvrdíme výkon z utkání s Broumovem a střeleckou potenci, věřím, že se bez bodů nevrátíme.

Ve fotbalových kruzích se v těchto dnech hovořilo o vašem odchodu do Náchoda. Můžete tyto spekulace potvrdit nebo vyvrátit?

Je pravda, že proběhla jednání, ale na přání několika lidí s největší pravděpodobností podzimní část sezony dohraji v Dobrušce.