Více se dařilo hráčům Rychnova nad Kněžnou, kteří v Kratonohách po remíze 2:2 uspěli v penaltovém rozstřelu. Hrdinou utkání se stal rychnovský stoper Roman Kubec, kterého trenér Martin Kameník před šestou sérii poslal do branky a v nové roli gólmana si vedl znamenitě – chytil pokus soupeře a přispěl k zisku bonusového bodu.

Dobruška vstoupila do utkání ve Vysoké nad Labem výborně, když se v 26. minutě ujala vedení zásluhou Jakuba Mikušíka. Není bez zajímavosti, že tvůrce hry týmu z města F. L. Věka skóroval v každém jarním utkání.

Trefil se v úvodním duelu v Jaroměři, gólem přispěl k výhře nad Červeným Kostelcem a nyní skóroval ve Vysoké nad Labem. Bohužel, ze strany dobrušských fotbalistů to bylo vše. Domácí ještě do poločasu otočili skóre a po přestávce přidali další tři góly.

Kratonohy – Rychnov 2:2
P. K. 4:5
Martin Nun, trenér TJ Sokol Kratonohy: „V prvním poločase za příznivého stavu 1:0 jsme svými hrubými chybami soupeři darovali dva polovlastní góly. Po zlepšené hře ve druhém poločase se nám podařilo vyrovnat. Penaltový čaroděj nás tentokrát nepodržel a na penalty jsme prohráli. Chválím celé mužstvo za druhý poločas."
Martin Kameník, trenér FC Spartak Rychnov nad Kněžnou: „Dnes musím kluky pochválit. Sehráli povedený zápas s kvalitním soupeřem. Utkání mělo parametry krajského přeboru, remíza je asi spravedlivá, poměr šancí na obou stranách byl vyrovnaný. V penaltovém rozstřelu jsme na šestou sérii nasadili hráče Romana Kubce mezi tři tyče a ten nezklamal."

Vysoká – Dobruška 5:1
Karel Vítek, trenér FK Vysoká nad Labem: „Nerovný terén a silný vítr nám ztěžoval kombinační hru, přesto jsme podali solidní výkon a zvítězili zaslouženě. Hosté byli lepší než na podzim, ale hráli jen do stavu 2:1, po třetí brance se položili. Druhý poločas nám zkomplikovalo zranění našeho brankáře, mezi tři tyče musel hráč z pole, ale hráli jsme koncentrovaně a Dobrušku až na jednu nebezpečnou střelu z dálky, s níž si Dušek poradil, k ohrožení naší branky nepustili."
Bohuslav Jakoubek, trenér TJ Dobruška: „Z naší strany to bylo hodně zpackané utkání, které se mně hodnotí velmi těžko. Sice jsme se ujali vedení, ale pak jsme se dopustili obrovských hrubek, které rozhodly utkání. Místo toho, abychom využili převahu ve druhém poločase, tak jsme inkasovali na 3:1 a bylo po utkání."