Ohnišov po remízovém prvním poločase na Novém Hradci neproměnil několik stoprocentních šancí a naopak domácí přidali další tři góly.

Kostelec n. O. – Vrchlabí 2:0
Fakta – branky: 45. J. Cvejn, 67. Kaplan. Rozhodčí: Trejbal. ŽK: 4:3. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Kostelec n. O.: Matoušek – Mlynář, Řehák, Kaplan Šrámek – J. Cvejn (70. Brandejs), Umlauf (86. Plocek), Tichý (84. Krupka), Klapal, M. Cvejn – Švandrlík (90. T. Kozel).

Pavel Krupka, trenér FK Kostelec nad Orlicí: „Začátek utkání byl opatrný z obou stran, na našich hráčích byla znát třítýdenní pauza. Prosadili jsme se až gólem do šatny, to když po pěkné akci Matěje Cvejna, vstřelil branku jmenovec Jirka – 1:0. Druhý poločas jsme hosty téměř k ničemu nepustili a sami zvýšili vedení na 2:0, po rohu zaznamenal svoji premiérovou branku Kamil Kaplan. Hráčům je třeba poděkovat za zodpovědný výkon a fanoušky zveme na příští kolo do Sobotky."
Nový Hradec – Ohnišov 4:1
Fakta – branky: 25. Langr, 55. L. Jarotek, 60. Bendig, 80. Neppl – 10. Jandík. Rozhodčí: Roman Nývlt. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 1:1. Ohnišov: Josef Mačí – Prostředník, Cuberka, Trojna (60. Veverka), Jan Mačí (29. Krpata) – Vach (76. E. Soumar), Heidler, Kratěna, N. Soumar – Jandík, Provazník.

Ondřej Trojna, trenér TJ Start Ohnišov: „V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal a do kabin se šlo za stavu 1:1. My jsme se dostali do dalších dvou stoprocentních šancí, ale naše realizace byla katastrofální. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí a odskočili o dvě branky. Měli jsme na kopačce kontaktní gól na 3:2, ale v koncovce jsme opět selhali. Kořením fotbalu jsou góly a ty bohužel nedáváme, proto nezískáváme body." ⋌(dr)