SK Hlavice – Slavoj Předměřice 3:1 (3:1)

Do Hlavice přijel tým Předměřic bez svého kapitána a stopera Jiřího Dujsíka, jeho post obsadil mladičký Melaga. Domácí začali pěkně od podlahy a již ve 3. minutě vytěsnil Tošovský nohou pokus osamoceného Dida. Hlavice měla herní převahu, ale i předměřičtí fotbalisté se dostávali do šancí. Do jedné z nich se probojoval Kašajík, když pokusem z dvaceti metrů těsně přestřelil domácí branku. Ve 12. minutě spadl domácí hráč jako hruška po kontaktu s Rálišem a rozhodčí nemilosrdně odpískal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Dido - 1:0.

Hosté se po gólu rychle vzpamatovali a hned po rozehrávce vyslal Kašajík Valeše, který ale neuspěl. V 15. minutě byl již Valeš úspěšnější, když ve skluzu trefil ideální pas Dvořáčka - 1:1. Ve 24. minutě nakopl protivníka v pokutovém území Hradecký, a tak se zrodil další pokutový kop, který proměnil se štěstím domácí Hruška - 2:1.

O čtrnáct minut později zahrávali domácí roh a Herodes dotlačil míč do sítě Slavoje - 3:1.

Ve druhé půli se již hrál o poznání horší fotbal. V 53. minutě po trestném kopu Havrdy hlavičkoval Ráliš, ale jeho nebezpečný pokus vytáhl gólman Suchý na roh. V 57. minutě předvedl výborný zákrok Tošovský proti trestnému kopu Hlavice. O chvíli později střílel do horního pravého rohu Olšák, jenomže domácí gólman vyboxoval na roh. V 71. minutě Suchý ochraňoval svojí svatyni před ránou Havrdy.

O deset minut později tito dva hráči absolvovali další souboj. Trestný kop Havrdy z postranní čáry směřující k pravé, bližší tyči Suchý volejbalovým způsobem vyrazil. Neuspěl ani Dvořáček, jehož pokus minul pravou tyčku domácí svatyně.

V nastaveném čase zahrozil náhradník Michálek, ale na výsledku se již nic nezměnilo.